ObavijestiUređenje izložbenih prostora

Prostor Smotre bit će postavljen u srijedu 22. studenoga 2017. pa sudionici Smotre mogu od 10 – 20 sati uređivati svoje izložbene prostore. Molimo da uređenje izložbenoga prostora bude završeno najkasnije do 20 sati. Napominjemo da organizirano čuvanje izložbenih prostora i opreme započinje tek u 20 sati.

Narudžba dodatne opreme

Dodatnu opremu za opremanje izložbenoga prostora možete naručiti do petka 27. listopada 2017.

Korištenje parkirališnoga prostora Studentskoga centra za trajanja Smotre

Za trajanja Smotre zbog ograničenoga prostora za parkiranje u Studentskom centru potrebno je dostaviti registarski broj dostavnoga vozila zaduženoga za opremanje izložbenoga prostora vašega visokoga učilišta (dostava bez dužeg zadržavanja na parkiralištu).

Isto tako potrebno je dostaviti registarski broj vozila dekana ili predstavnika visokoga učilišta kojem će biti omogućeno parkiranje u sve dane trajanja Smotre. Podatke molimo dostavite Marjani Žitnik Sedak na e-adresu: mazitnik@unizg.hr najkasnije do petka 10. studenoga 2017. do 16 sati.

Osiguranje prostora Smotre

Dnevno i noćno osiguranje prostora Smotre obavljat će zaposlenici profesionalne zaštitarske tvrtke.

Konzumiranje toplog obroka i napitaka

Za sve učenike i učitelje koji žele konzumirati ručak na Smotri organizirat će se prostor i obrok, uz prethodnu narudžbu na e-mail: josip.katalinic@sczg.hr

Predstavnici sudionika koji dežuraju na izložbenim prostorima mogu konzumirati obroke po povoljnim cijenama u ekspres-restoranu ili "na liniji" Studentskoga centra uz plaćanje na posebnoj blagajni. Studenti mogu obrok platiti iksicom.

Zdravstvena pomoć

Zdravstvene usluge za trajanja Smotre pružat će dežurni liječnici Doma zdravlja Centar u prostoru Studentskoga centra.

Završetak Smotre

Smotra završava u subotu 25. studenoga 2017. u 15 sati, a sudionici Smotre mole se da ne demontiraju niti napuštaju izložbeni prostor prije 15 sati. Ljubazno Vas molimo da prilikom demontiranja izložbenih prostora obvezno uklonite grafike koje ste sami postavili na stijene / panele izložbenoga prostora, jer će se u suprotnom sudionicima dodatno naplatiti usluga njihova čišćenja.

Organizacijski odbor Smotre