Smotra Sveučilišta u Zagrebu

Dragi maturanti, dragi sadašnji i budući studenti Sveučilišta u Zagrebu, dobro došli na web stranice Smotre Sveučilišta u Zagrebu

Mjesto održavanja

Studentski centar, Savska 25, Zagreb

Datum održavanja

22. - 24.11.2018.

Radno vrijeme

Četvrtak/petak od 10 do 18 sati
Subota od 9 do 15 sati

Organizacija

Sveučilište u Zagrebu

Telefonski kontakti

01 4564 249

E-adrese

skramar@unizg.hr

O Smotri Sveučilišta u ZagrebuDragi maturanti, dragi sadašnji i budući studenti Sveučilišta u Zagrebu,

Smotru Sveučilišta u Zagrebu organiziramo za učenike završnih razreda srednjih škola, studente i ostale zainteresirane s ciljem pravodobnog obavješćivanja o studijskim programima, dostignućima u pojedinim područjima, opremljenosti pojedinih fakulteta, nastavnim planovima, preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, uvjetima smještaja tijekom studija u Zagrebu, studentskom životu i o još mnogo drugih detalja.

Na Smotri će se predstavljati 31 fakultet i 3 umjetničke akademije Sveučilišta u Zagrebu te druga visoka učilišta iz Zagreba i Republike Hrvatske.

Sponzori Smotre Sveučilišta u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu, utemeljeno 1669. godine, najstarije je sveučilište s neprekidnim djelovanjem u Hrvatskoj i među najstarijima u Europi. Studijski programi nude stjecanje akademskih stupnjeva, od prvostupnika, magistra do doktora znanosti u raznim područjima.

Sveučilište u Zagrebu je, naime, ne samo najveće i najvažnije sveučilište u Hrvatskoj i potpora drugim sveučilištima, nego ima i jasnu strategiju svojega razvoja sa željom da bude i jedno od najvažnijih sveučilišta u okruženju i Europi kao cjelini. Izborom Sveučilišta u Zagrebu, postat ćete dio ponosnih studenata kojih ovoga časa na svim godinama studija ima više od 77 tisuća, što je gotovo 50% svih studenata koji pohađaju javna sveučilišta u Republici Hrvatskoj.